Roland Garros: minden jegy árát visszatérítik

tenisz, Roland Garros
PARIS, FRANCE - JUNE 10: The Patrouille de France flies over the court Philippe Chatrier prior the men’s final match between Rafael Nadal (not seen) of Spain and Dominic Thiem (not seen) of Austria during their final match at the French Open tennis tournament at Roland Garros Stadium in Paris, France on June 10, 2018. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Minden megvásárolt jegy árát visszatérítik a francia nyílt teniszbajnokság szervezői.

A salakpályás Grand Slam-tornát eredetileg május 24. és június 7. közötti időszakra írták ki, de a koronavírus-járvány miatt kellett halasztani. Március közepén a rendezők közölték, hogy a szeptember 20. és október 4. közötti kéthetes periódust jelölték ki, majd áprilisban bejelentették, hogy további egy héttel elhalasztják a rajtot.

"A jelenlegi helyzet túl sok bizonytalanságot szül. Folyamatosan tájékozódunk a fejleményekről, és úgy döntöttünk, hogy a jegyek nem lesznek érvényesek az új időpontban, hanem inkább visszatérítjük a pénzt a szurkolóknak" - tudatta csütörtökön a Roland Garros vezetősége. Ami a többi idei Grand Slamet illeti, az Australian Open még a válság előtt lezajlott, Wimbledont törölték, a US Openről pedig júniusban várható döntés.