Novak Djokovic teniszversenyeket szervez

Horizontal
Serbia's Novak Djokovic reacts after a point against Austria's Dominic Thiem during their men's singles final match on day fourteen of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on February 2, 2020. (Photo by Greg Wood / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Vágólapra másolva!
A világranglista-vezető Novak Djokovic teniszversenyeket szervez a Balkán-régióban a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben.

A szerb játékos pénteken jelentette be, hogy

az Adria Tour június 13-án kezdődik Belgrádban, és július 5-én ér véget Szarajevóban, ahol bemutató-mérkőzést játszik a bosnyák Damir Dzumhurral.

A többi tornát Zárában (Zadar), Banja Lukában, illetve montenegrói és bosnyák városokban rendezik. Djokovic az összes helyszínen pályára lép, az osztrák Dominic Thiemmel és a bolgár Grigor Dimitrovval is találkozik.

A szervezők közlése szerint egyelőre nem kizárt, hogy a meccsekre nézők előtt kerül majd sor. A profi tenisz a férfiak és a nők mezőnyében is március óta szünetel, július vége előtt pedig biztosan nem rendeznek tornákat.