Vágólapra másolva!
Kitisztult fejjel, feltöltődve kezdte újra a labdás edzéseket a női kéziválogatott és a Ferencváros csapatkapitánya, Kovacsics Anikó, aki a Nemzeti Sportnak elmondta, most nincs csevegés az öltözőben.

A 28 éves játékos elmondta, a Ferencváros csapatánál negatív koronavírus-tesztek után kezdték újra az edzéseket, és bár biztonságban érzik magukat, mindenre odafigyelnek és minden biztonsági előírást betartanak. Az egyéni edzések után végre jó volt a csapattársakkal gyakorolni, mindenki várta már, hogy újrakezdhessék a tréningeket.

A balszélsőként és irányítóként is bevethető játékos fizikailag és mentálisan is jól érzi magát, jót tett neki a stresszemntes, nyugodt családi környezet. Elmondása szerint tanultak az előző szezon nehézségeiből, és bízik abban, hogy a következő idényben a szoros végjátékokból már jobban jönnek ki.

A Fradi kerete alaposan kicserélődött, Kovacsics azonban pozitívan áll hozzá a változásokhoz és szerinte sikeres lehet az új csapat a jövőben, szeptemberre, a bajnoki és egyéb küzdelmekre minden összeáll majd.