Pokoli csatát hozott a thai boksz világbajnoki címért folyó meccs

Box Horizontal
Thai boxer Wanheng Menayothin (L) lands a blow against Panamanian challenger Leroy Estrada (R) to win his 50th straight victory on May 2, 2018 in Nakhon Ratchasima and retain his WBC title. - The 32-year-old Thai nicknamed the "dwarf giant" reached the milestone in the fifth round of the minimumweight championship bout against Leroy Estrada in the northeastern Thai city of Nakhon Ratchasima. (Photo by LILLIAN SUWANRUMPHA / AFP)
Vágólapra másolva!
Ázsia egyik legnagyobb ketrec- és állóharc promóciója, a One Championship magyar idő szerint péntek délután rendezte a „Nincs megadás" elnevezésű gáláját.

Bangkok városa adott otthont az eseménynek, amelynek egyik fő attrakciója a szervezet pehelysúlyú thai boksz világbajnoki címmeccse volt a bajnok, Petchmorakot Petchyindee Academy és a kihívó, Yodsanklai IWE Fairtex között.

A 26 éves világelső kiválóan dolgozott kézzel és könyökkel is a találkozón, de a kihívó is jól operált, különösen a felütései voltak hihetetlenül erősek. Az 5x5 percre kiírt összecsapás összességében kemény küzdelmet hozott, amelynek a végén a pontozóbírók úgy látták, hogy

megosztott pontozással ugyan, de a bajnok maradhatott a trónján.