Vágólapra másolva!
A rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor a magyar pályakerékpáros bajnokságon indul, ami a formája javítását szolgálja, az eredmény másodlagos.

Szeptember végén nyeregbe pattan 2018-as rövid pályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokunk, Liu Shaolin Sándor, továbbá a honi női mezőny kiválósága, Jászapáti Petra a pályakerekes bajnokságon. Bodnár József, az 1995–1996-os idényben BL-csoportkörben vitézkedő Fradi akkori gyúrója, a Bodnár Klinika tulajdonosa, úgy véli: ez egy remek ötlet - számolt be a Bors.

Liu Shaolin Sándor sportágat vált Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Amikor én versenyeztem, Takács András hosszú pályás gyorskorcsolyázó kiegészítő sportág gyanánt szintén tekert a Millenáris teknőjében, edzésidőszakban fekve nyomásban két mázsával is elbánt, hiszen ez a két sportág ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg – emlékezett vissza a hetvenéves Bodnár, aki ifjonti éveiben nyolc pályakerékpáros bajnokságon győzött. Szívesen adna szaktanácsot az FTC-versenyző Liu Shaolin tökéletes felkészüléséhez, ha a koris felhívja.

„Attól nem kell tartania, hogy bukik, elvégre a mozgáskoordinációja különleges, és az egyéni indításos versenybe nevezik. Az FTC kerékpáros-szakosztályának résztulajdonosaként üzenem Sanyinak: még egy remek kerékpárt is felajánlok kölcsönben a bajnokságra."