A korábbi teniszcsillagot meglepte Novak Djokovic

Federer vs. Fucsovics, Tenisz, Australian Open
Switzerland's Roger Federer (L) speaks with former US tennis player John McEnroe after his victory against Hungary's Marton Fucsovics during their men's singles match on day seven of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 26, 2020. (Photo by DAVID GRAY / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Vágólapra másolva!
Az NSO-nak adott interjút az egykori legendás teniszező, John McEnroe. A korábbi hétszeres egyéni Grand Slam-győztes szerint a Roland Garroson a legnehezebb ellenfél Rafael Nadal lesz.

A 61 éves McEnroe Fucsovics Mártonról is beszélt, azt mondta a magyar játékosról, hogy „Fucsovics rendkívül fitt játékos, aki tapasztalt veterán lett a cirkuszban... Ezen a szinten nem dőlhet hátra, mennie kell előre és még nagyobb rugalmasságra van szüksége."

A legendás amerikai szerint, ha Novak Djokovicnak nincs az a szerencsétlen esete a US Openen, akkor meg is nyerhette volna a tornát. Ezzel kapcsolatban meglepte McEnroe-t, hogy a szerb klasszis Párizs előtt egyáltalán pályára lépett (nyert Rómában egy versenyt).

A teljes interjút ITT olvashatják el.