Hihetetlenül látványos videót készített a UFC a bajnokok csatájához

Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier: UFC Lightweight Championship United Arab Emirates Khabib Nurmagomedov UFC lightweight championship Dustin Poirier
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - SEPTEMBER 06: Khabib Nurmagomedov poses for a photo during a press conference after his UFC Lightweight Championship match against Dustin Poirier (not seen) at Yas Island in Abu Dhabi, United Arab Emirates on September 6, 2019. Stringer / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A UFC 254-es gálája a küzdősport rajongóknak kicsit olyan lesz, mint egy előrehozott karácsony. A könnyűsúlyú mezőnyben veretlen, 28-0-s mérlegű világbajnok, Khabib Nurmagomedov csap majd össze az átmeneti bajnokkal, Justin Gaethje-vel a gála fő mérkőzésén az Egyesült Arab Emírségekben.

Magyar idő szerint október 25-én, vasárnap hajnalban lesz a gigászok csatája, ahol a veretlen dagesztáni őserő néz majd farkasszemet a 22-2-es mérlegű amerikai kihívójával, akinek mind a 20 győzelme idő előtt volt a meccsein.

A 32 éves világbajnok saját Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyet megnézve már most ott ülnénk a képernyő előtt, hogy láthassuk a két sportolót összecsapni. Ahogy Khabib is írta a videó mellé:

"Ez egy epikus küzdelem lesz."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let’s go #ufc254 #andStill #lightweightChampion

Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) által megosztott bejegyzés,