Koronavírusos a kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea

Nagy Tímea, vívás
ITALY, Turin : Timea Nagy of Hungary celebrates with teammates her victory against Irina Embrich of Estonia in the final of women's epee individual competition during the 2006 Fencing World Championships in Turin 03 October 2006. Nagy won the golden medal as Embrich wom the silver. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületét is elérte a járvány: a Halhatatlanok Klubjának nyáron megválasztott elnöke, a kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea az érintett, az ő tesztje lett pozitív két nappal ezelőtt – olvasható az egyesület Facebook-oldalán.

Az egykori kiváló sportoló, Sydney és Athén párbajtőrvívó aranyérmese tünet- és panaszmentes. Nagy Tímea és az elitklub többi tagja is megragadja az alkalmat, hogy felhívja mindenkinek a figyelmét az óvóintézkedések maradéktalan betartásának fontosságára.

„Manapság az embertársaink iránti figyelem és tisztelet legalapvetőbb megnyilvánulási formája a maszkviselés, a minden korábbinál gyakoribb kézmosás, a sokszor kényelmetlen-kellemetlen távolságtartás, de higgyetek nekem: érdemes szabálykövetőnek lenni!" – mondta Nagy Tímea, aki nagyon bízik abban, hogy ha már valaki megfertőződött, ugyanúgy megússza különösebb problémák nélkül, mint ő.