A világklasszis teniszező párnával próbálta megfojtani a barátnőjét

Alexander Zverev és Olga Saripova
Vágólapra másolva!
A férfi teniszezők világranglistáján hetedik helyen álló német Alexander Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét, Olga Saripovát.

A korábbi orosz teniszező előbb közösségi oldalán egy nem nevesített volt barátját vádolta bántalmazással, majd csütörtökön a Championat orosz portálnak elárulta, hogy Alexander Zverevre utalt. Saripova állítása szerint a tavalyi US Open előtt egy New York-i hotelben Zverev párnával próbálta megfojtani őt és a fejét a falba verte. Hangsúlyozta: abban a pillanatban halálfélelme volt.

Alexander Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A német játékos – aki az elmúlt két hétvégén ATP-tornát nyert Kölnben – szintén közösségi oldalán válaszolt az őt ért vádakra. Kiemelte, Saripovával gyerekkoruk óta ismerik egymást, és nagyon sajnálja, hogy ilyen kijelentéseket tett, amit visszautasít, mivel nem felel meg az igazságnak.

Nagyon bízom benne, hogy mi ketten megtaláljuk a módját annak, hogy tárgyilagosan és egymást tiszteletben tartva vegyük fel újra a kapcsolatot" – mondta Zverev, aki csütörtökön szintén közösségi oldalán jelentette be, hogy apa lesz, és nagyon várja gyermeke megszületését.

Hozzátette: a leendő édesanyával, Brenda Pateával nem alkot egy párt, de ez aligha okoz majd problémát a gyerek nevelésében.