Vágólapra másolva!
Minden idők legfiatalabb profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoka volt Mike Tyson, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban egy másik ikonikus alak, a négy súlycsoportban is csúcsra ért Roy Jones Jr. ellen lép ismét a kötelek közé.

A nyolc menetesre tervezett bemutató mérkőzés kapcsán megmozdult a teljes bokszvilág, mindenki elmondta a véleményét, hogy szerinte ki fog nyerni az összecsapáson.

Evander Holyfield, a nehézsúly korábbi, szintén emblematikus alakja, akinek a füléből Tyson egy meccsükön leharapott egy darabot, azt mondta, hogy ha Tyson elkapja Jonest, akkor adni fog neki rendesen. Ha ez nem sikerült az 54 éves sportolónak, akkor egy rossz meccs lehet a dologból.

Az utolsó vitathatatlan nehézsúlyú bokszbajnok, Lennox Lewis Roy Jones Jr.-t várja győztesnek. Szerinte Jones volt az egyik leggyorsabb bunyós a szorítóban és most is Jones nyer majd. A meccsen az 51 éves öklöző körbe mozog majd a ringben, és emiatt nem lesz egyszerű célpont Tysonnak. Ha Tyson utoléri és elkapja, akkor egy nagyon jó bunyót láthatunk majd.

Floyd Mayweather 50 profi bokszmérkőzés után, többszörös világbajnokként, veretlenül vonult vissza a sportágtól. A 43 éves amerikai úgy gondolja, hogy egy rendkívül érdekes és szórakoztató bunyó lesz, bár arra nem vállalkozott, hogy megtippelje, ki lesz majd a győztes.

Oscar De La Hoya, aki pályafutása során hat különböző súlycsoportban is világbajnok tudott lenni, azt mondta, Tyson fogja nyerni a mérkőzést, de az sem lepné meg, ha Jones előhúzna valami a tarsolyából, mint mindig a pályafutása alatt.