Maximum ezer nézőt engednek be a decemberi darts-vb-re

Horizontal
The arena is ready for the spectators ahead of the PDC World Championship darts final between Netherlands' Michael van Gerwen and Scotland's Gary Anderson at Alexandra Palace in north London on January 2, 2017. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A világbajnokság december 15. és január 3. között zajlik az londoni Alexandra Palace-ban. Azonban a szurkolók nem buzdíthatják teljes átéléssel kedvenceiket.

Maximum ezer szurkoló vehet részt az idei PDC darts-világbajnokság viadalok helyszínén, de nem viselhetnek jelmezeket a nézőtéren - derül ki a BBC anyagából.

A világbajnokságot december 15. és január 3. között rendezik meg az londoni Alexandra Palace-ban.

A nézőtér első két szektorában egy társasághoz vagy egy versenyző szurkolótáborához tartozó személyek négyfős asztalokat foglalhatnak. de a harmadik szektorban már nem tartózkodhat senki a verseny alatt.

A versenyzőknek tilos az éneklés vagy a hangos kiabálás.

Ez lesz az első világverseny a márciusi korlátozások óta, amit nézők előtt akarnak lebonyolítani. A nézőknek maszkot kell viselniük. Az egyetlen kivétel az lesz, ha leülnek az asztalokhoz, ahol mobilalkalmazás segítségével rendelhetnek inni és ennivalót.

A futballszurkolásra hajazó hangoskodások sem megengedettek a nézők részéről Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

. - tájékoztatott a verseny egyik főszervezője.

A futballszurkolásra hajazó hangoskodások sem megengedettek a nézők részéről.

Az asztal mellől természetesen lehet biztatni a versenyzőket.

A fent említett biztonsági szabályok megsértése esetén az illetőnek azonnal el kell hagynia a helyszínt.