Fontos bejelentést tett a UFC veretlen világbajnoka a visszatérését illetően

Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier: UFC Lightweight Championship United Arab Emirates Khabib Nurmagomedov UFC lightweight championship Dustin Poirier
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - SEPTEMBER 06: Khabib Nurmagomedov (red) in action against Dustin Poirier (blue) during UFC Lightweight Championship match at Yas Island in Abu Dhabi, United Arab Emirates on September 6, 2019. Stringer / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Még október végén jelentette be a sikeres címvédése után Khabib Nurmagomedov, hogy édesapja halálát követően végleg visszavonul. A könnyűsúly veretlen világbajnoka 29-0-s, hibátlan mérleggel a háta mögött akasztotta szögre a kesztyűit.

Most mégis úgy tűnik, hogy van remény a folytatásra. Dana White, a UFC elnöke zárt ajtók mögött tárgyalt a dagesztáni ikonnal. Khabib itt elmondta, hogy megnézi a január 23-ai gálát, amelyen a könnyűsúlyból több harcos, többek között az ír szupersztár, Conor McGregor is ketrecbe lép, és utána dönt a visszatéréséről.

A világ legnagyobb ketrecharc-szervezetének elnöke a pontos menetrendet is megosztotta ez ügyben. A UFC 257-es eseménye után Las Vegasban találkozik majd a 32 éves bunyóssal, hogy egy közös vacsora alatt meghallgassa, mi lesz Khabib végleges döntése ez ügyben. Minden idők egyik legjobbja pedig megígérte, hogy nem fogja feltartani a súlycsoportot, azaz mindenképpen egyértelmű választ ad White-nak.