Vágólapra másolva!
A hétvégén egy tét nélküli meccsen lépett szorítóba hosszabb kihagyás után a korábbi IBF pehelysúlyú bajnok, Josh Warrington.

A brit ökölvívó belement az adok-kapokba mexikói ellenfelével, Mauricio Larával szemben, aminek az lett az eredménye, hogy a teljesen esélytelennek gondolt mexikói végül kiütötte ellenfelét.

Mint utólag kiderült, Warrington állkapcsa eltört, ezenfelül a brit sportoló vállsérülést is szenvedett, illetve a dobhártyája is beszakadt - írja a Profiboksz.hu.

Eddie Hearn azonban úgy véli, szóba kerülhet egy visszavágó a két fél között, mert Warringtonnak Lara egy kötelezően megugrandó akadály, ha komolyan gondolja a további pályafutását.

„Ez a csávó nincs vele egy szinten, de ha meggondolatlan vagy és egyfolytában nyitva hagyod magad, akkor akármi megtörténhet. A negyedik menet után nem sikerült kitisztulnia. A nyolcadik körben kezdte elhagyni magát, a kilencedikben pedig újra megfogta őt Lara, és vége is lett. Lehet, hogy előbb meg kellett volna állítani a mérkőzést, de a saját apja volt a ring sarkában, ő pedig úgy látta, hogy képes a folytatásra a fia. Szerintem ő sem hitte el, hogy mi történik".