Egy terhes nő hasára adott autogramot Novak Djokovic

tennis Horizontal
Serbia's Novak Djokovic (L) signs on a pregnant woman Vanessa Kezerle's belly during a photo shoot for his winning the Norman Brookes Challenge Cup trophy at the Brighton Beach in Melbourne on February 22, 2021, a day after his victory over Russia's Daniil Medvedev in their men's singles final match of the Australian Open tennis tournament. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Az Australian Open kilencszeres bajnoka, Novak Djokovic alighanem pályafutása során már hozzászokott az autogramosztogatáshoz és a furcsa kérésekhez, de ilyen bizarr helyre még biztosan nem biggyesztette oda a nevét, mint legutóbb, amikor egy várandós nő a hasára kérte a szerb teniszező aláírását.

A világelső Novak Djokovic kilencedszer nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben 7:5, 6:2, 6:2-re legyőzte az orosz Danyiil Medvegyevet.

Vanessa Kezerle hasára kerül rá Novak Djokovic aláírása Forrás: AFP/William West

A döntő után a friss bajnokot jókora tömeg fogadta a melbourne-i Brighton Beachen, Djokovic legnagyobb meglepetésére egy terhes nő a hasára szeretett volna kapni egy aláírást, a szerb sportoló csak mosolygott egyet és boldogan kanyarintotta oda a nevét.

Íme a végeredmény Forrás: AFP/William West