Vágólapra másolva!
Az amerikai biliárd-világbajnok, Jeanette Lee bejelentette, hogy negyedik stádiumú petefészekrákot diagnosztizálták nála.

A 49 éves Lee első nyilatkozatában azt mondta, hogy ugyanolyan keményen fog küzdeni a betegség ellen, mint ahogyan annak idején odaállt az asztalok mellé, hogy versenyezzen. 2010-ben az egyre súlyosabbnak bizonyuló gerincbetegsége miatt kellett abbahagynia a profi sportot. A most kiadott sajtóközlemény szerint az akkori betegsége nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a rák elkezdjen terjedni a testében.

Jeanette Lee játék közben Forrás: Imaginechina via AFP/Cao haigen - Imaginechina/Cao Haigen

Tom George, a sportoló ügynöke szerint a legnagyobb probléma az volt, hogy Lee nem tudott különbséget tenni fájdalom és fájdalom között. Mindig azt hitte, hogy a gerince miatt fáj a teste, holott a későbbiekben ez már a rák miatt lehetett.

Az ügynök ugyanakkor nehezményezte, hogy a sajtóközleményben végstádiumú rákot említenek, mert szerinte Lee le akarja és le is tudja győzni majd ezt a betegséget.

Allison Fisher, aki szintén kiváló biliárdozó, azt írta, hogy teljesen megdöbbentette őt Lee betegsége. "Nagyon beteg vagyok. Nem hiszem el, hogy ezt a hírt olvasom." - írta a Facebookon Fischer, aki hozzátette: "Jeanette minden szinten sokat tett ezért sportért.

Forrás