Társoldalunk:

Zsarolásért ült börtönben az expornós tornásznő, aki a pikáns fotóiból él

2021.02.23. 09:03

Viszonylag jól megszedte magát az a holland expornós tornásznő, Verona van de Leur, aki most már csak egy fizetős megosztóra adja el a pikáns fotóit.

Amikor a 2002-es debreceni tornász vb-n talajon ezüstérmet nyert a holland Verona van de Leur, a fene se hitte volna, hogy nyolc éven keresztül a pornófilm-ipar egyik felkapott csillaga lesz.

Az említett debreceni remeklése mellett további három Eb-ezüstérme is jelezte, hogy tehetséges – ennek ellenére ő karrierváltásra kényszerült – írja a Bors. 

„Ráuntam a szigorú zárdaéletre: mindent feláldoztam a sportért, hiszen egy szelet csokit, fagyit sem ehettem meg– mesélte a 35 éves Verona. Úgymond lecsúsztam, a szüleim kitagadtak, két évre utcán élő senkiházi vált belőlem, így rákényszerültem egy pornófilmes vállalkozásban való szerződés aláírására."

Az extornász megérti azokat, akik máig megvetik, ugyanakkor vannak olyanok is, akik máig kérlelik, hogy új filmekkel jelentkezzen.

„Idegenekkel sosem feküdtem le, csakis azokkal, akik szintén a pornóból biztosították a megélhetésüket. Orgazmust nem éltem át, a hangos nyögéseket, sikolyokat is csak mímeltem" – vallotta be.

Mivel közbeszólt a Covid-19, 2019 decemberében felhagyott a pornóval, manapság csak ledér öltözetű képeit adja el az Only Fans fizetős csatornának, olykor a sztriptízben is benne van.

Hozzáteszi, ha visszagondol a 2011 és 2019 közötti pornós múltjára, megdöbben, hogy ilyesmire vállalkozott – de hát a kényszer vitte rá. Amúgy odáig süllyedt, hogy egy egymáshoz hűtlen házaspárt is megzsarolt, ami miatt elítélték, és 72 napig börtönben ült.