Vágólapra másolva!
A világbajnok Tyson Fury három hatalmas méretű, 190 cm képátlós televíziót szállíttatott az otthonába, miután biztossá vált, hogy az idén kétszer is megmérkőzik legfőbb vetélytársával, Anthony Joshuával a nehézsúlyú profi bokszvilágbajnoki címért.

A The Sun megírta, hogy az egyenként 800 font értékű készülékeket a Morecambe-ben található otthonába rendelte a világhírű bokszoló, így családtagjai a lehető legjobb minőségben tekinthetik meg az Anthony Joshua elleni mérkőzéseket.

Nagyképernyős tévékkel készül a csúcsmeccsre Fury Forrás: The Sun

A WBC nehézsúlyú királya, Fury nemrégiben csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy nehezen akart megszületni a végső döntés a csúcsmérkőzés megrendezéséről, és beismerte, hogy abbahagyta az edzést és napi több liter sört is megivott.

Jelen állás szerint azonban úgy tűnik, hogy 2021-ben kétszer is összecsap egymással a két világbajnok sztárbunyós, egy legalább 200 millió fontos megállapodás keretében.

A mérkőzéssel kapcsolatban még nem hangzott el néhány kulcsfontosságú részlet, egyelőre a pontos időpont és a helyszín sem ismert még.