Megvan, mikor térhet vissza a Grand Slam-győztes teniszező

Horizontal
Argentina's Juan Martin del Potro reacts during his men's singles first round match against Chile's Nicolas Jarry on day three of The Roland Garros 2019 French Open tennis tournament in Paris on May 28, 2019. (Photo by Thomas SAMSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Juan Martín Del Potro az elmúlt három évben térdsérüléssel bajlódó teniszező az Instagram-oldalán adott jelt magáról. A 2009-es US Open-győztes, csupa szív játékos a szurkolók egyik kedvence, éppen ezért nagyon sokan várják, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Az argentin teniszező jelenleg Chicagóban van, és egy térdspecialistával, Dr. Jorge Chalával konzultál sérült testrésze állapotáról, illetve a felépülését segítő beavatkozás lehetőségéről.

Elmondása szerint az újabb műtét elkerülhetetlen, mert még mindig fáj a térde. Mivel Del Potro kikötötte az orvosának, hogy mindenképp szeretne pályára lépni a tokiói olimpián, ezért a műtétet minél hamarabb meg szeretné ejteni.

Del Potro nemrégiben elveszítette édesapját, ezért az elmúlt pár hét nem könnyű a számára. Ugyanakkor érzi azt az erőt, amit "fentről" küld a számára. A 32 éves argentin teniszező reméli, hogy túl fog jutni ezen a fájdalmas élethelyzeten.