Társoldalunk:

A gyönyörű MMA-harcos szerint a nők agresszívabbak a ketrecben, mint a férfiak

2021.03.25. 07:44

Az orosz ketrecharcos, Diana Avsaragova közel két év kihagyás után április 9-én ismét ketrecbe lép a Bellator 256 keretein belül. A 22 éves sportoló érdekes nyilatkozatot tett a közel múltban, ugyanis azt állította, hogy a nők „agresszívabbak" a nyolcszögben, mint férfiak.

Avsaragova jelenleg Oroszországban edzőtáborozik, a hónap végén pedig elutazik az Egyesült Államokba, hogy április 9-én ketrecbe lépjen Connecticutban az amerikai Tara Graff ellen a Bellator 256-on.

Avsaragova a felkészülése alatt interjút adott, amelyben leszögezte, az a célja, hogy hírnevet szerezzen magának.

Ugyan az Instagramon már közel 150 ezren követik, mégis sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy hazájában a női ketrecharcosokat nem becsülik eléggé, legalábbis szerinte a nők nem kapnak kellő figyelmet.
Nem tudom, hogy a női harcosok miért nem annyira népszerűek, mint a férfiak. Talán az embereket ez még nem érdekli annyira. Őszintén szólva magam is szeretném tudni az okát, mivel szerintem a nők küzdelmei sokkal érdekesebbek, a lányok sokkal agresszívabbak." – jegyezte meg az MMA harcos az orosz Metaratingsnak.

Avsaragova elismerte azt is, hogy tinédzser korában sokszor meggyűlt a baja a fiúkkal, ami a legtöbbször verekedésbe torkollott.
Érdekes, de fiatalabb koromban soha nem verekedtem lányokkal az iskolában, csak fiúkkal, és mindannyian panaszt tettek ellenem."- mondta a feltörekvő orosz harcos.