Vágólapra másolva!
A korábbi profi golfozót és híres edzőt, a francia Dominique Larretche-t kiskorú szexuális zaklatásával és megerőszakolásával vádoltak meg. A rendőrség már őrizetbe vette, amely után a tréner elismerte, hogy " nem megfelelő kapcsolatban " volt a nővel.

A nő szerdán tett vallomást Dominique Larretche ellen, részletesen beszámolva az eseményekről.

Elmesélte, hogyan alakult a neves tanár és az engedelmes diák „kapcsolata"

– számolt be a L'Équipe. Elmondta, mit élt át és milyen volt az élete a több mint húsz évvel ezelőtti az események után.

Kiskorú megerőszakolásával vádolták meg a híres golfedzőt, Dominique Larretche-t Forrás: KMSP via AFP/PHILIPPE MILLEREAU / KMSP/Philippe Millereau

Dominique Larretche az erőszak idején már túl volt az ötvenes évein. Elismerte, hogy „nem megfelelő kapcsolatban" volt az akkor még 16 éves diákjával.

A 72 éves Dominique Larretche ellen a nyomozás megindítása után vádat emeltek nemi erőszak és 15 éven felüli kiskorú elleni szexuális zaklatás miatt.

Az áldozat 1998 és 1999 között, amikor elkövette ellene a tanár a cselekményt, 15 éves elmúlt, de még nem töltötte be a 16. életévét.

A lap szerint az órákon át tartó szexuális erőszakra az edző otthonában került sor.

Me Sorin Margulis, Dominique Larretche ügyvédje sajtóközleményében

elismerte, hogy a védence kapcsolatban volt a nővel, de az a célja, hogy megállapítsák az ártatlanságát az erőszakot illetően.

A napjainkban 38 éves nő öngyilkosságot is megkísérelt az eset miatt.

Az állítólagos erőszakoskodójával, Dominique Larretchével a legutóbbi meghallgatása során szembesült.

Miután profi golfozói karrierje véget ért, Dominique Larretche regionális edző, majd szövetségi vezetője és a Francia Golfszövetség irányítóbizottságának tagja volt. Az 1990-es években a francia Green Green Golf Course oktatási igazgatója volt, majd a Canal + Sport L'Oeil des pro programjának tanácsadója. Egészen a tavalyi évig a a Bordeaux melletti Golf Medic Resort szállodában tanított.

Dominique Larretche-t az ügy lezárásáig ártatlannak tartják a vele szemben felhozott vádakkal szemben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!