Babos Tímea elkapta a koronavírust

tennis Horizontal
Babos Tímea betartja a szabályokat Melbourne-ben
Vágólapra másolva!
"Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban), ahol 3 negatív COVID-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést. Mindezek ellenére a tegnapi koronavírus tesztem pozitív lett. Azóta volt egy 2. tesztem, ami szintén ezt mutatta" - olvasható a legjobb magyar női teniszező legfrisebb instagram-bejegyzésében.

Babos Tímea beszámolója alapján minimális tünetei vannak, fáj a feje és a torka, illetve egy napig érezte az izmai fáradékonyságát.

"Nem túl bíztató egyelőre a helyzet. 10 napig kell bezárva lennem a hotelszobámban, ahol még ablakot sem tudok nyitni. Erkély nincs, kondifelszerelésem egyelőre szintén nincs. Az edzőm szerencsére kétszer is negatív lett, így ő haza tud menni pénteken. Addig pedig megkértem őt és a WTA dolgozóit, hogy szerezzenek be nekem egy biciklit és pár kondis felszerelést. Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok" - írta a teniszező, aki azt ígérte, folyamatosan beszámol majd a követőinek az állapota alakulásáról.