Társoldalunk:

Nagy felháborodást keltett Conor McGregor apai jó tanácsa

2021.04.14. 12:46

Conor McGregor a hivatalos Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen apai jó tanácsokkal látja el hároméves fiát, akit egy másik gyerek megütött. Az ír ketrecharcos szülői nevelése kapcsán megoszlanak a vélemények, többen is kritizálták a 32 éves sportolót.

A felvételen a korábbi két súlycsoportos világbajnok egy oroszlánfejet ábrázoló arany nyaklánccal próbálta elmagyarázni hároméves kisfiának, hogy mit jelent McGregornak lenni. 
Ez a McGregor család koronája, bajnok. Ez a McGregor család címere. Oroszlánfej, rajta egy korona, mert király vagy, egy bajnok. Mi királyok vagyunk"  – taglalta McGregor.

Majd McGregor adott néhány tanácsot a fiának, akit egy másik gyerek megütött a tengerparton. 
"Hol ütött meg? Mit szoktam mondani? Üss vissza! Hol fogod megütni? Üsd a száját. Hátulról ütött meg, igaz? Menj és vágd szájon. Célozd a száját és az orrát bajnok. Légy gyorsabb nála, ezért edzünk." 

A közösségi médiában többen is kritizálták McGregort, amiért erőszakra buzdító tanácsokkal látta el a gyereket.

"Nem biztos, hogy ebben a korban arra kellene tanítani a gyereket, hogy megverjen valakit!" – írta egy kommentelő.

Szülői neveltetése mellett McGregort azért is kritizálták az elmúlt napokban, mert az ír ketrecharcos nem tartotta be Dustin Poiriernek tett ígéretét, és nem adományozott 500 ezer dollárt ellenfele jótékonysági szervezetének. Így jelen állás szerint úgy fest, hogy elmarad az eredetileg július 10-re kiírt mérkőzésük a UFC-ben.