Mégsem biztos, hogy nyáron összecsap Anthony Joshua és Tyson Fury

Horizontal COMBO PHOTO
(COMBO) This combination of pictures created on December 14, 2020 shows Boxer Tyson Fury (L) during a press conference in Los Angeles, California on January 25, 2020, and British heavyweight boxer Anthony Joshua during a press conference in Ad Diriyah, a Unesco-listed heritage site, outside Riyadh, on December 4, 2019. - Anthony Joshua's promoter Eddie Hearn says a deal for his man to fight Tyson Fury in an all-British world heavyweight unification bout in 2021 could take as little as two days to complete. Plans for a "Battle of Britain" have accelerated after Joshua, 31, stopped Bulgarian veteran Kubrat Pulev in the ninth round at Wembley Arena on December 12 to retain all three of his belts. (Photos by RINGO CHIU and FAYEZ NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Mi is beszámoltunk róla, hogy a profi nehézsúlyú ökölvívás egyesített vb-címéért augusztus 14-én csap össze Szaúd-Arábiában a két brit világbajnok, Tyson Fury és Anthony Joshua, de kétségessé vált, hogy meg lehet-e rendezni az összecsapást.

Az összes fontos szervezet vb-övét birtokló bokszolók mérkőzését mindenki várja, de jogi akadályai lehetnek a meccsnek. Tyson Furynek ugyanis Deontay Wilderrel kellene harmadik alkalommal is ringbe lépnie.

Fury 2020 februárjában bokszolt Wilderrel, majd jött volna a harmadik meccs, de a járvány elsodorta azt is. Az Egyesült Államokban a bíróság úgy döntött, hogy Wildernek joga van megmérkőzni Furyvel még szeptember 15. előtt.

Az augusztusi meccset ennek ellenére meg lehetne rendezni, de ebben az esetben minden bizonnyal Wilder csapata is tartja majd a markát, hogy ne legyen jogi akadálya a dolognak.