Novak Djokovics is gratulált Fucsovics Márton wimbledoni sikeréhez

FUCSOVICS Márton; RUBLJOV, Andrej
London, 2021. július 5. Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében Londonban 2021. július 5-én. Fucsovics negyeddöntőbe jutott, miután öt játszmában legyőzte Rubljovot. MTI/AP/Alberto Pezzali
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton hétfőn délután öt szettes csatában legyőzte az orosz Andrej Rubljovot, és bejutott a wimbledoni tenisztorna negyeddöntőjébe. A sikerhez következő ellenfele, a világelső szerb Novak Djokovics is gratulált.

"Fantasztikus sportélmény lesz neki és nekünk is a Djokovics elleni meccs a wimbledoni centerpályán. Nyilván sokszor láttuk játszani, ő a világ legjobb teniszezője, de nekünk azért kell dolgoznunk, hogy Marci kihozza magából a legtöbbet. Szerencsére ő nagy pályán, sok ember előtt, klasszisok ellen is szeret játszani, nem ijed meg a lehetőségtől. A meccs után egyébként épp ott volt Novak és a stábja a levezető szobában, mind odajöttek gratulálni nekünk" – mondta a Nemzeti Sportnak nyilatkozva Jancsó Miklós, Fucsovics Márton egyik edzője.