Usain Boltot az edzője lebeszélte a visszatérésről, a pelenkázás nagymestere lett

Usain Bolt
80905039. México, 5 Sep 2018 (Notimex-José Pazos).- Con cámara analógica el fotógrafo captaba la imagen, revelaba el rollo y cortaba el negativo en tiras, hacía la preselección y digitalizaba la imagen en escáner para transmitirla. En la imagen, se muestra a Usain Bolt, cuando festeja su triunfo en los Juegos Olimpicos de Rio de Janeiro 2016. NOTIMEX/FOTO/ JOSÉ PAZOS/JPF/SPO/50A
Vágólapra másolva!
Saját edzője beszélte le a visszatérésről a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Boltot.

A 2017-ben visszavonult jamaicai sztár tíz éven át uralta a férfi vágtaszámokat, s a legutóbbi három olimpián 100 és 200 méteren is diadalmaskodott.

"Az elmúlt négy évben egyszer fordult meg a fejemben, hogy újrakezdem. Odamentem az edzőmhöz, és azt mondtam, hogy szerintem megpróbálkozhatnánk a visszatéréssel. Rám nézett, és tömören csak annyit mondott: szerintem meg nem" - mesélte a 34 éves világcsúcstartó, hozzátéve, mivel a koronavírus-járvány miatt zárt kapus lesz a pénteken kezdődő tokiói olimpia, nem tudja a helyszínen megtekinteni a vágtaszámokat.

Usain Bolt a futás helyett a pelenkázásra fekteti a hangsúlyt Forrás: NOTIMEX via AFP/José Pazos Fabián

"Otthon, a tévén követem majd a versenyeket az előfutamoktól a döntőig" - közölte Bolt.

Ami a jelenlegi mindennapjait illeti, a háromszoros apa minden idejét nemrég bővült családjának szenteli.

"Júniusban ikreink születtek, sokat sírnak, én pedig etetek-pelenkázok folyamatosan, nincs megállás. Néha nagyon nehéz, de közben élvezem is" - árulta el Bolt.