Megmutatta méregdrága luxusjachtját Conor McGregor - kép

UFC 264 Weigh-in GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 09: Conor McGregor poses during a ceremonial weigh in for UFC 264 at T-Mobile Arena on July 09, 2021 in Las Vegas, Nevada. Stacy Revere/Getty Images/AFP (Photo by Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A UFC korábbi kétsúlycsoportos világbajnoka a szervezet 264-es gálájának főmeccsén súlyos lábtörést szenvedett, azonban úgy tűnik cseppet sem szomorkodik, ugyanis a közösségi oldalán büszkén mutatta be rajongóinak a legújabb luxusjachtját.

A 33 éves McGregor várhatóan egy jó darabig nem léphet ketrecbe súlyos lábtörése miatt, így viszont több időt tud tölteni legújabb szerzeményével, az új Lamborghini jachtjával, amiért nem kevesebb, mint 3,4 millió dollárt, átszámítva 1 milliárd 39 millió forintot fizetett.

A Lamborghini összefogott egy olasz jachtépítő céggel, a Tecnomarral és megépítették a „tengerek szuperverdájának" nevezett luxusjachtot, amelyből mindössze 63 darab készült csupán. Az ír ketrecharcos tavaly vásárolta meg a hajót, majd miután elkészült büszkén mutatta be a követőinek az Instagramon.

- írta McGregor a bejegyzésében.

A 24 tonnás, 63 láb (19 méter) hosszú hajó a maga 60 csomós (111 km/órás) végsebességével a Tecnomar leggyorsabb hajója lett, amelynek összteljesítménye is észbontó 4000 lóerő.