Értékes nyeremények az Origo Sport kvízjátékán

Beirut Lebanon Standup paddle SUP Human interest Water Sport Surfers Paddler People Natural arching structures landmark competition StandUp Paddling Horizontal SPORT SURFING SEA MAN WOMAN TOURIST RACE SQUARE FORMAT
BEIRUT, LEBANON - AUGUST 17: A participant competes in Stand Up Paddle Race at the Pigeon’s Rock, a natural rock formation, in the Rouche neighborhood of the capital Beirut, Lebanon on August 17, 2014. Bilal Jawich / Anadolu Agency (Photo by Bilal Jawich / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Origo Sport július 23. és augusztus 9. között minden nap egy sportos kérdéssel várja az olvasókat. A helyes megfejtők között sportszerutalványokat sorsolunk ki, a fődíj pedig egy fantasztikus SUP szett. Játsszon minden nap az Origóval és vigye haza az értékes nyereményeket!

A játék 17 napon keresztül, július 23. és augusztus 9. között zajlik. Naponta egy-egy új kérdéssel jelentkezünk, amellyel tesztelheti, mennyit tud sportolóink elért sikereiről. Már akár egy helyes válasszal megnyerheti a sportszer vásárlási utalványt, de növelheti esélyeit, ha több napon át jó választ ad a kérdésekre. Jöjjön vissza minden nap és nyerje meg a fődíjat!

Értékes nyereményekért lehet játszani Forrás: Origo

A játékban egy játékos, egy e-mail címmel naponta egy alkalommal vehet részt, de lehetősége van akár minden egyes nap játszani. A nyertesek közzététele a játékszabályzatnak megfelelően történik, a pénteki és hétvégi sorsolások eredményeit hétfőnként tesszük közzé.

A helyes megfejtők közül minden nap egy szerencsést sorsolunk ki, aki egy sportszer vásárlási utalvánnyal gazdagodik. A fődíj sorsolására a játék időszakot követően augusztus 9-én 10:30-kor kerül sor minden helyes választ beküldő játékos között. A fődíj egy felfújható túra SUP szett.

Játékszabály
Adatvédelmi tájékoztató