Értékes nyeremények az Origo Sport kvízjátékán

2021.07.23. 16:11

Az Origo Sport július 23. és augusztus 9. között minden nap egy sportos kérdéssel várja az olvasókat. A helyes megfejtők között sportszerutalványokat sorsolunk ki, a fődíj pedig egy fantasztikus SUP szett. Játsszon minden nap az Origóval és vigye haza az értékes nyereményeket!

A játék 17 napon keresztül, július 23. és augusztus 9. között zajlik. Naponta egy-egy új kérdéssel jelentkezünk, amellyel tesztelheti, mennyit tud sportolóink elért sikereiről. Már akár egy helyes válasszal megnyerheti a sportszer vásárlási utalványt, de növelheti esélyeit, ha több napon át jó választ ad a kérdésekre. Jöjjön vissza minden nap és nyerje meg a fődíjat!

Értékes nyereményekért lehet játszaniForrás: Origo

A játékban egy játékos, egy e-mail címmel naponta egy alkalommal vehet részt, de lehetősége van akár minden egyes nap játszani. A nyertesek közzététele a játékszabályzatnak megfelelően történik, a pénteki és hétvégi sorsolások eredményeit hétfőnként tesszük közzé.

A helyes megfejtők közül minden nap egy szerencsést sorsolunk ki, aki egy sportszer vásárlási utalvánnyal gazdagodik. A fődíj sorsolására a játék időszakot követően augusztus 9-én 10:30-kor kerül sor minden helyes választ beküldő játékos között. A fődíj egy felfújható túra SUP szett.

Játékszabály
Adatvédelmi tájékoztató