Előbb fejbe rúgta, majd ájulásig fojtotta a világbajnok ketrecharcost - videó

Bellator 153: Corrales v Freire GettyImageRank2 Cage USA Connecticut Fighting Photography Uncasville Mohegan Sun Arena Cage Fighting FeedRouted_NorthAmerica Patricio Freire Henry Corrales Horizontal SPORT WALKING MARTIAL ARTS
UNCASVILLE, CT - APRIL 22: Patricio Freire walks to the cage for his bout against Henry Corrales (not shown) at Mohegan Sun Arena on April 22, 2016 in Uncasville, Connecticut. Ed Mulholland/Getty Images/AFP (Photo by Ed Mulholland / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Július utolsó napján rendezték a Bellator promóció 263-as gáláját, amelynek fő mérkőzésén a két súlycsoportos világbajnok, Patrício "Pitbull" Freire nézett farkasszemet az amerikai A. J. McKee-vel. A tét nemcsak a pehelysúlyú öv volt a meccsen, mert a győztesnek kereken egymillió dollár ütötte még a markát.

Az összecsapás aztán a várakozásokkal ellentétben rendkívül hamar, már az első menetben véget ért. Az amerikai kihívó előbb fejbe rúgta, majd megsorozta a brazil bajnokot, aki ebből még valahogy felállt, aztán McKee egész egyszerűen ájulásig fojtotta Pitbullt, akinek esze ágában sem volt a szorításban lekopogni a meccset.

A 26 éves, veretlen (18-0-s mérlegű) újdonsült bajnok emberi nagyságáról sokat elárul, hogy szólt a vezetőbírónak, hogy ellenfele már nincs magánál, talán véget kéne vetni a mérkőzésnek.