Társoldalunk:

Botrányos jelenet zajlott le egy angol snookermeccsen az egykori élettársak között

2021.08.17. 11:01

Botrányos jelenet zajlott le a British Open snookerverseny első fordulójában. Mark Allen és korábbi élettársa, Reanne Evans nézett szembe egymással a zöld asztal mellett, de a 12-szeres snooker-világbajnok Evans nem volt hajlandó elfogadni a volt párja kéznyújtását a meccs előtt.

A snookermeccsek általában úgy kezdődnek, hogy a két játékos kezet fog, illetve a koronavírus járvány kitörése óta ökölpacsival jelzik, hogy a sportszerűség jegyében készen állnak a küzdelemre, és nincs harag a szembeálló felek között. 

Az egykori élettárs elutasította az ökölpacsitForrás: SUN

A British Open első fordulójában azonban megdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. A két egykori házastárs, Mark Allen és Reanne Evans csapott össze egymással, de a nő nem volt hajlandó elfogadni a férfi ökölpacsiját a meccs előtt - derült ki a The Sun oldaláról.
Az Eurosport felvétele az esetről:

A két profi snookerjátékos egy párt alkotott korábban, bár házasságot sosem kötöttek. 2006-ban született egy közös gyerekük, Lauren. 2008-ban szakítottak a szülők, és gyermektartási perben állnak. 

A meccs sportszerű küzdelmet hozott, és Allen szoros csatában legyőzte Evanst. A meccsen Evans szurkolói nagyon hangosak voltak egészen addig, amíg a világbajnok le nem intette őket.