Drámai nyilatkozatot tett a halálra gázolt kerékpáros özvegye

2021.09.21. 07:59

Az egykori dán profi kerékpárost, Chris Anker Sörensent, aki pályafutása után tévés szakkommentátorként dolgozott, szombaton gázolta halálra egy kisteherautó Belgiumban. Sörensen éppen azért ült biciklire, hogy modellezze a pályát, amelyen másnap a versenyzők hajtanak. Özvegye most állt a nyilvánosság elé. 

Az özvegy, Michelle Moestrup Sörensen megrendítő szavakkal búcsúzott el a férjétől a nyilvánosság előtt.  

Teljesen érthetetlen megrázkódtatás volt az egész családunknak, amikor a férjem, Chris Anker Sörensen meghalt szombaton egy értelmetlen közlekedési balesetben Belgiumban.  A bánat és a veszteség leírhatatlanul nagy, és semmi sem enyhítheti ezt - mondta Michelle Moestrup Sörensen, majd így folytatta: Számomra felfoghatatlan, hogy nem csókolhatom meg újra a férjemet, és hogy két lányunk soha többé nem fogják tudni megölelni a világ legjobb apját - mert ő az volt.  Egy csodálatos apa és egy nagyon szeretett férj - írta Michelle Moestrup Sörensen, aki annyit tett még hozzá: Békét kérek a bánatunk feldolgozásához.

Amúgy egészen döbbenetes, hogy a sors mennyire kegyetlenül bánt az elgázolt Chris Anker Sörensennel. Születése előtt halt meg ugyanis a testvére, Flemming, aki 1981-ben szintén kerékpározni ment, és akit szintén egy autó gázolt halálra.

Forrás