Drámai nyilatkozatot tett a halálra gázolt kerékpáros özvegye

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on March 06, 2016 Denmark’s Chris Anker Sorensen competes during the 6,1 km individual time-trial on March 6, 2016 in Conflans-Sainte-Honorine, during the 74th edition of the Paris-Nice cycling race. - Former rider Chris Anker Sorensen was struck by a driver while riding in Belgium and later died. (Photo by KENZO TRIBOUILLARD / AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori dán profi kerékpárost, Chris Anker Sörensent, aki pályafutása után tévés szakkommentátorként dolgozott, szombaton gázolta halálra egy kisteherautó Belgiumban. Sörensen éppen azért ült biciklire, hogy modellezze a pályát, amelyen másnap a versenyzők hajtanak. Özvegye most állt a nyilvánosság elé. 

Az özvegy, Michelle Moestrup Sörensen megrendítő szavakkal búcsúzott el a férjétől a nyilvánosság előtt.

A bánat és a veszteség leírhatatlanul nagy, és semmi sem enyhítheti ezt - mondta Michelle Moestrup Sörensen, majd így folytatta:

Egy csodálatos apa és egy nagyon szeretett férj - írta Michelle Moestrup Sörensen, aki annyit tett még hozzá: Békét kérek a bánatunk feldolgozásához.

Amúgy egészen döbbenetes, hogy a sors mennyire kegyetlenül bánt az elgázolt Chris Anker Sörensennel. Születése előtt halt meg ugyanis a testvére, Flemming, aki 1981-ben szintén kerékpározni ment, és akit szintén egy autó gázolt halálra.