Nem hiába van kigyúrva, hihetetlenül nagyot ütött az amerikai golfozó - videó

Rocket Mortgage Classic - Final Round GettyImageRank2 GOLF SPORT
DETROIT, MICHIGAN - JULY 05: Bryson DeChambeau celebrates his win during the final round of the Rocket Mortgage Classic at the Detroit Golf Club on July 05, 2020 in Detroit, Michigan. Leon Halip/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A golfozók Ryder-kupájának szombati napján egyértelműen Bryson DeChambeau emberfeletti nyitó ütése volt a legnagyobb szenzáció.

A kétévente megrendezésre kerülő Egyesült Államok-Európa összecsapást ezúttal az USA Wisconsin államában lévő Havenben található Whistling Straits golfpályán rendezik péntektől vasárnapig. Az első két napon párosok csapnak össze, majd egyéni mérkőzések döntik el a trófea sorsát.

Az amerikai csapatban ott van a világranglistán jelenleg 7., tíz PGA Tour-győzelemmel, köztük egy Major torna, a 2020-as US Open megnyerésével kitűnő Bryson DeChambeau, aki az elmúlt két évben eredményei mellett azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a sportágban szokatlan módon eszméletlenül kigyúrta magát.

Nos, annyi haszna biztosan van, hogy irtózatosan nagyot tud ütni a labdába. Szombaton például a 7. lyuk első ütését egy 417 yardos (381 méter) produkcióval tudta le, ami egyes források szerint a Ryder-kupák történetének leghosszabb ütése. Az ámuló kommentátor is csak annyit tudott mondani, hogy "ez hihetetlen".