Társoldalunk:

Egy este tizenöt meccsel jön a Superfight Series Hungary újabb gálája

2021.10.10. 13:17

Hazai kedvencek, kiemelkedő női harcosok, fiatal tehetségek, valamint Európa- és világbajnokok lépnek szorítóba az október 16-i Superfight Series Hungary-gála székesfehérvári programjában.

Az est fő mérkőzését Spéth Norbert és az ukrán Igor Ljubcsenko vívja. Ismét ringbe lép a gála történetében még veretlen Bereczki Dominik, akire a Németországban élő Ramazon Nuridinov vár majd. Szána Patrik az egyik legeredményesebb magyar muaythai versenyző, a francia Awos Zyade Mansorral vív muaythai superfightot 67 kilóban. Tóth Csaba 81 kilogrammban a szerb Jovan Szmilics ellen készül még tovább nyújtani saját veretlenségét. Ugyancsak említést érdemel Bordás Alex és a cseh Dominik Tábor összecsapása, ahol a 72,5 kilogrammos súlycsoport két legjobb formában lévő európai harcosa méri majd össze tudását. 

Látványos és színvonalas küzdelmekre van kilátásForrás: Prémium Média

"Olyan topversenyzőket hívtunk meg Magyarországról és külföldről, akik egyértelműen a sportág elitjéhez tartoznak. Olyan színvonalú, izgalmas összecsapásokra számítunk, amilyeneket rég nem láthatott már a hazai közönség" – mondta el a Prémium Médiának Kispál Balázs, a gála szakmai vezetője.

A gálán kiemelt szerepet kapnak a női sportolók, akik közül Tóth Enikő és Sándorfi Ajsa egyaránt cseh ellenféllel találkozik majd, míg Gombaszögi Viktória és Cseh Anna egymás ellen lép ringbe. Az egyaránt fehérfári Gombaszögi mellett Szombati Gergőnek is szurkolhatnak a hazai drukkerek.