Vágólapra másolva!
Teljesen új dologba fogott bele Szilágyi Liliána. A magyar úszósztár egy éve, az olimpia előtt döntött úgy, hogy egy időre felfüggeszti a sportot. Ahogy ő fogalmaz most, „egy kis pihenőt kért az úszástól". Arról egyelőre nincs szó, hogy mikor folytatja profi pályafutását, de valamit máris bejelentett. Videócsatornát indított, melyen a tervek szerint az igazi arcát mutathatja meg követőinek.

A nulladik részben arról beszélt, miért fogott bele az új vállalkozásába.

„A médiában való megjelenésem nem a legtisztább módon volt kinyilvánítva, mindig is szerettem volna egy olyan csatornát, amelyből megismeritek az igazi Lilut. Egy közösséget szeretnék létrehozni, hogy együtt kommunikáljunk olyan dolgokról, amelyek nem feltétlenül a felszínt kapargatják, hanem mélyebbre ásnak." – fogalmazott az ifjúsági olimpiai bajnok, Eb-ezüstérmes sportoló - vette észre a Ripost.

Teljesen új dologba fogott bele Szilágyi Liliána Forrás: Instagram/lilianaszilagyi

Szilágyi külön kiemelte a fő témák között az étkezési zavarát, testképzavarát, valamint az úszást, az élsportot.

„Szeretnék segíteni. Ha az ember egyedül érzi magát a problémákkal, akkor ide tudjon jönni." – árulta el Szilágyi, aki az első részekben magáról fog beszélni, mi történt vele az elmúlt egy évben, amiről azt mondta, nagyon jó teljesen elvonulni.

Egy valamit azonban már a legelején leszögezett Szilágyi.

„Nem szeretnék celeb lenni. Nem azért csináltam ezt a csatornát, hogy hírnevet szerezzek magamnak. Egy közösséget, segítőkész atmoszférát szeretnék létrehozni." – mondta Szilágyi, aki mosolyogva azzal búcsúzott, hogy szeretné ha szeretnék.