Börtönbe kerül a kiskorúakat megrontó olimpiai bajnok bokszoló

2021.10.24. 08:27

Paul Gonzales, az 1984-es olimpián 48 kg-ban aranyérmes ökölvívó három év négy hónapra börtönbe vonulhat.

Paul Gonzales két, 15 éven aluli gyermek kárára elkövetett szeméremsértés miatt állt bírái elé.  Az 57 éves férfi tárgyalásán Paul Thompson helyettes kerületi ügyész aláhúzta, hogy a volt bunyós képtelen volt cáfolni a vádakat - írja a Bors.

Az egyik áldozat nagymamája azt mondta, elégedetlen, mert a fiatalkorúak elleni szexuális molesztálásért 18 év börtön a büntetési tétel.

Börtönbe kerül a fiatakorúakat megrontó olimpiai bajnok bokszoló, Paul GonzalesForrás: Getty Images via AFP/2004 Getty Images/Kevin Winter

Nem fair ez az ítélet, mivel kiskorú gyermekeket rontott meg – mondta magából kikelve a nagymama az ABC 7-nek. – Meglátják, kijön a rács mögül, és folytatja a disznóságokat."

Gonzales ifjúsági ökölvívóedzőként dolgozott az Eddie Heredia Box Clubban. 2017 decemberében letartóztatták, miután egy 13 esztendős diáklány családtagja bejelentést tett, majd 2018 januárjában vádat emeltek ellene az említett gyerek sérelmére elkövetett szeméremsértés miatt. 2021 elején újabb vizsgálatot indítottak, mert akkor 14 éves kislányt molesztált.

Ajánlataink