Társoldalunk:

A népszerű tinisztár életében továbbra is a tenisz a legfontosabb

2021.11.08. 19:41

Az idei US Open-győztes teniszező, a 18 éves Emma Raducanu szerint a teljesítményére és az edzésmunkájára egyáltalán nincsenek hatással a pályán kívüli elfoglaltságai, az életében továbbra is a tenisz tölti be a legfontosabb szerepet. 

"Világosan elmondtam az összes csapattársamnak, hogy egyetlen edzést sem fogok lemondani a pályán kívüli elfoglaltságok miatt. Ez alapvetés számomra. Nekem a tenisz a prioritás és az is marad, ezt mindenkivel tudattam" - mondta a US Open-győztes teniszező.

Igyekszem jól gazdálkodni az időmmel, hogy az egyéb elfoglaltságaimat is el tudjam intézni, de ezek sosem mennek a tenisz rovására" - mondta Raducanu, akinek töretlen a népszerűsége a közösségi médiában, az Instagramon 2,1 millió követője van.

Emma Raducanu életében továbbra is a tenisz a legfontosabbForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Tim Nwachukwu

Raducanu karrierje legjobb világranglista-helyezését érte el a múlt héten, amikor feljött a 21. helyre és először indulhat első számú kiemeltként egy WTA-tornán, amelyre Ausztriában kerül sor. 

Egy héttel korábban a brit sportoló első alkalommal jutott negyeddöndőbe egy WTA-versenyen, a Romániában rendezett viadalon az ukrán Marta Kostyukkal szemben esett ki a legjobb nyolc között.

 

Forrás