Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoki ezüstérmes, háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, junior világ- és Európa-bajnok úszó, Késely Ajna az elmúlt hónapokban nehéz pillanatokat élt át. A még mindig csak 20 éves sportoló fejében megfordult a visszavonulás gondolata is, ám amióta Bernek Péterrel dogozik, újra örömet talált az úszásban.

"Érzelmi hullámvasút minden pillanat! Hol megállíthatatlannak érzem újból magamat, hol a boldogság repít át pillanataimról pillanataimba! Három hónapja még azt gondoltam:

'Ajna, ideje úszás nélkül is elképzelni önmagadat, mert talán nem jönnek vissza azok érzések, amiket régen átéltél.' Lassan feladtam ennek a kergetését, s mikor már a túllépés kapuján álltam, visszalökött egy kéz...

és megfogtam újból ennek az érzelemnek a lábát! 2019-és világbajnoksága óta nem élveztem magamat ilyen jól egy 400 gyorsúszás alatt. Peti igyekszik megmutatni, mi az úszás értelme, mi az amit el kell engedni és meg kell ragadni, s hálával és köszönettel tölti el a szívemet! A napokban lejött cikkek is arra sarkaltak, mutassam meg lényem egyik részét, hogy lehet minden másképp!

- írta a közösségi oldalán Késely Ajna.