Tiger Woods most szembesült vele, hogy milyen hatalmas házban él - videó

PGA Grand Slam of Golf EOS1DMkII-208561 PGA Grand Slam 72597237 Horizontal
POIPU BAY, HI - NOVEMBER 22: Tiger Woods lines up a putt on the 15th hole en route to winning the PGA Grand Slam of Golf on November 22, 2006 at the Poipu Bay Golf Course in Poiu Bay, Kauai, Hawaii. Woods shot 8 strokes under par for the victory. (Photo by Jonathan Ferrey/Getty Images) *** Local Caption *** Tiger Woods (Photo by Jonathan Ferrey / Getty Images North America / Getty Images/AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos balesetéből gyógyulva döbbent rá a 45 éves Tiger Woods, hogy mekkora is az otthona. A golflegenda februárban karambolozott Los Angeles környékén, többszörös lábtörést szenvedett. Komoly műtéten esett át, most már otthonában lábadozik. Sajtótájékoztatóján azt mondta: most, hogy mankóval kell közlekednie, feltűnt neki, hogy milyen hatalmas házban él. 

A 41 millió fontos, több mint 16 milliárd forint értékű ingatlan a floridai Jupiter-szigeten épült 2010-ben, amikor Woods elvált feleségétől.

A lélegzetelállító luxusparkot két rész alkotja: egy 3300 négyzetméteres lakóingatlan, valamint egy 6400 négyzetméteres, többfunkciós komplexum.

Utóbbihoz egy világszínvonalú edzőterem, valóságos médiacenter, borospince és lift is tartozik. A két területet üvegborítású sétány köti össze. Vendégház, hatalmas garázs és egy kikötő is található a területen. A kétgyermekes Tiger Woods saját oxigénterápiás szobát is berendeztetett magának, de ha úgy van kedve, akkor a játékszobában vagy privát moziban lazíthat.

Már javulok, de még hosszú út áll előttem, habár az sem volt könnyű, ami már mögöttem van. Voltak olyan nehéz idők, amikor csak feküdtem. Három hónapig mozdulatlan voltam a kórházi ágyon, el sem tudom mondani, hogy milyen nehéz volt. Szinte remegtem érte, hogy újra szabadon mozoghassak, most végre megtehetem és nagyon boldog vagyok" - idézi a The Sun a sportolót.

Gyorshajtás okozta a februári balesetet Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent