Társoldalunk:

Tiger Woods most szembesült vele, hogy milyen hatalmas házban él - videó

2021.12.02. 10:47

Súlyos balesetéből gyógyulva döbbent rá a 45 éves Tiger Woods, hogy mekkora is az otthona. A golflegenda februárban karambolozott Los Angeles környékén, többszörös lábtörést szenvedett. Komoly műtéten esett át, most már otthonában lábadozik. Sajtótájékoztatóján azt mondta: most, hogy mankóval kell közlekednie, feltűnt neki, hogy milyen hatalmas házban él. 

A 41 millió fontos, több mint 16 milliárd forint értékű ingatlan a floridai Jupiter-szigeten épült 2010-ben, amikor Woods elvált feleségétől. A lélegzetelállító luxusparkot két rész alkotja: egy 3300 négyzetméteres lakóingatlan, valamint egy 6400 négyzetméteres, többfunkciós komplexum. Utóbbihoz egy világszínvonalú edzőterem, valóságos médiacenter, borospince és lift is tartozik. A két területet üvegborítású sétány köti össze. Vendégház, hatalmas garázs és egy kikötő is található a területen. A kétgyermekes Tiger Woods saját oxigénterápiás szobát is berendeztetett magának, de ha úgy van kedve, akkor a játékszobában vagy privát moziban lazíthat. 

"Igazán impozáns otthont hoztam létre, de addig nem is vettem észre, hogy mekkora, amíg el nem kezdtem mankóval járni benne. Már javulok, de még hosszú út áll előttem, habár az sem volt könnyű, ami már mögöttem van. Voltak olyan nehéz idők, amikor csak feküdtem. Három hónapig mozdulatlan voltam a kórházi ágyon, el sem tudom mondani, hogy milyen nehéz volt. Szinte remegtem érte, hogy újra szabadon mozoghassak, most végre megtehetem és nagyon boldog vagyok" - idézi a The Sun a sportolót. 

Gyorshajtás okozta a februári balesetetForrás: MTI/EPA/Etienne Laurent