Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos állapotban került kórházba Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász, aki megfertőződött a koronavírussal. Mióta kiderült a hír, valósággal elárasztották az internetet a visszavonult sportolóért aggódók hozzászólásai.

A tornász három hete kapta el a koronavírust, az állapota pedig annyit romlott, hogy Sopronból mentővel kellett egy budapesti kórházba szállítani, ahol lélegeztetőgépre került. A lesújtó hír hallatán több sportoló, szakvezető és híresség is megszólalt, illetve a legjobbakat kívánta Csollánynak, többek között Csisztu Zsuzsa műsorvezető, aki a Facebook-oldalán osztott meg egy közös képet az 51 éves tornásszal.

- írta a bejegyzésében Csisztu Zsuzsa.

"Lesújtott minket a hír, és az egész tornásztársadalmat sokkolta. Mást nem mondhatok, csak azt, hogy imádkozunk Csollányért, és szurkolunk, hogy újra a mindannyiunk által ismert, vidám Szilvesztert láthassuk újra" – mondta a Blikknek Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség elnöke.

A Blikk beszámolója szerint Vereckei István, a tornaválogatott korábbi szövetségi kapitánya nem is tudott aludni, miután megtudta, hogy Csollány súlyos állapotban kórházba került.

Ismertem az oltási álláspontját, de tiszteletben tartottam. Teljesen megdöbbentem, amikor megtudtam, milyen rosszul van. Éjszaka fel is ébredtem, másfél-két órát szenvedtem, csak rá tudtam gondolni.

Nagyon szorítok érte, szurkolok neki, mert erős ember – mondta Vereckei, aki hat évig volt Csollány edzője.

Az egész magyar sporttársadalmat megdöbbentette Csollány Szilveszter esete Forrás: Lantos Gábor

A tereptriatlonos Poór Brigitta a Blikknek elárulta, teljesen ledöbbentették a hírek, néhány héttel korábban ugyanis beszélt Csollány Szilveszterrel, aki addigra már elkapta a vírust, de nem gondolta, hogy komolyabb baja lehet.

– mondta Poór.