Társoldalunk:

Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a koronavírussal küzdő Csollány Szilveszter állapotáról

2021.12.08. 11:56

Súlyos állapotban került kórházba Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász, aki megfertőződött a koronavírussal. A Bors most egymásnak ellentmondó híreket kapott az állapotáról, egyik informátora szerint jobban van, lekerülhet a gépről, míg másik forrása úgy tudja, válságos az állapota. 

A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, e szeren világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter múlt pénteken tüdőgyulladással került a vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztető géppel kezelik. A Bors egymásnak ellentmondó híreket kapott az állapotáról, egyik informátoruk szerint jobban van, lekerülhet a gépről, míg másik forrásuk úgy tudja, válságos az állapota.

Középen az olimpiai bajnok Csollány Szilveszter, nyakában az aranyéremForrás: AFP/William West

"Jómagam nem tudok részleteket Szilas állapotáról és hogylétéről" – nyilatkozta Csollány egykori sikeredzője, Vereckei István a lapnak. "Maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak. Heti egyszer rendszeresen elbeszélgettem vele telefonon, és nemrég tudatta, hogy újabban félmaratonikat teljesít. Ez jó erőnlétre vall, viszont újdonság, mert a tornászok nem arról híresek, hogy rajonganak a hosszútávfutásért" - mondta Vereckei.