Társoldalunk:

Megrendezett volt a brutális kiütés? Csalással vádolják a YouTube-sztár bokszolót - videó

2021.12.20. 09:14

Jake Paul, az ismert volt youtuber kiütéssel intézte el a Tyron Woodley elleni visszavágót vasárnap hajnalban a floridai Tampában. A rajongók szerint óriási bunda volt a meccs, Paul a kiütés előtt egy kézmozdulattal jelezte a volt UFC-sztárnak, Woodley-nak, hogy mi történik majd. 

A hatodik menetben járt a meccs, amikor Paul egy brutális jobbkezes ütéssel padlóra küldte Woodley-t, aki már nem is tudott onnan felállni. Sok kommentelő úgy véli, a kiütés előtt Paul a jobb kezével jelezte, honnan várható az ütés, amit aztán Woodley nem is védett kellő óvatossággal - írja a Blikk.

Az egyik szurkoló ezt írta a Twitter-oldalán: „Manipuláció? A kéz csavarásával jelzett, hogy itt az idő a kiütésre?". Egy másik rajongó arról írt, talán nem arról van szó, hogy az ütés nem volt valódi, hanem arról, hogy Paul így figyelmeztette ellenfelét, hogy most következik, amit megbeszéltek előre.

Többen arról is írtak, hogy Woodley nem védte megfelelően azt az oldalt, ahonnan a megrendítő ütés érkezett, ami nem véletlenül történt. Természetesen olyanok is akadtak, akik megvédték Pault. Szerintük aki elhiszi, hogy ez csalás volt, az egyáltalán nem ért a bokszhoz.

A két bokszoló első, clevelandi meccsének a tisztaságát is megkérdőjelezték a drukkerek: akkor a főbíró pontozásával nyert Paul. A szurkolók szerint Woodley simán nyerhette volna a meccset, de valamiért megkegyelmezett ellenfelének a negyedik menetben, pedig kiüthette volna.

Csalással vádolják Jake PaultForrás: AFP/Chandan Khanna

Paul állítólag egy 500 ezer dolláros záradékot is belevett a meccs szerződésébe, ha Woodley-nak sikerül őt kiütni Tampában, ráadásul a 24 éves volt youtuber 9000 fontos Rolex órát is ajándékozott ellenfelének a meccs előtt.

Paul most egy újabb UFC-sztár, Jorge Masvidal vagy Nate Diez ellen építené tovább felfelé ívelő bokszkarrierjét.

Ez a valóság volt, ahogy a jobb kezem is. Megmondtam, hogy szétverem őt, és meg is tettem" – mondta egy kicsit kozmetikázva a meccsértékelőjét Jake Paul.