Egyként támogatják követői Szilágyi Liliánát

564886605 Liliana Szilagyi Horizontal
Szilágyi Liliána szerint Tusup miatt nem indulhat az Eb-n
Vágólapra másolva!
Szinte sokkolta a magyar sportvilágot Szilágyi Liliána vallomása. Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó tegnap közösségi oldalain, valamint egy korábban rögzített interjúban beszélt arról részletesen, hogy apja fizikailag, mentálisan és szexuálisan is éveken át, módszeresen bántalmazta. Közösségi oldalára ömlenek az együttérző, bátorító hozzászólások. 

"Nagyon bátor vagy, egy igazi hős, veled vagyunk!"

"Lili hihetetlenül bátor nő vagy."

"Óriási tiszteletem, és erőt, kitartást kívánok Nektek!"

"Lilu, óriási erőre lehetett szükséged, hogy megírjad ezeket a sorokat! Tisztelet érte! Kitartást és boldogságot kívánok!!"

Íme néhány a Szilágyi Liliána vallomásához érkező hozzászólásból. Százával érkeznek a kommentek a sportoló fotójához és részletes beszámolójához, melyben fájdalmas múltját ismerteti.

Szilágyi Liliána, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, válogatott úszó szerdán állt a nyilvánosság elé, amikor közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben írta le, hogy a jelenleg ügyvédként dolgozó édesapja, korábbi edzője, Szilágyi Zoltán testileg és lelkileg is bántalmazta, valamint szexuálisan is zaklatta. A sokkoló vallomás után, évekkel később nyertek értelmet Szilágyi Liliána korábbi furcsának tartott nyilatkozatai.