Majdnem a nyakát törte az olimpiai bajnok síelő - videó

2022.01.25. 11:19

A lesiklásban olimpiai címvédő Sofia Goggia hatalmasat bukott a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szuperóriás-műlesikló versenyét Cortina d'Ampezzóban. Az olasz versenyző komoly sérülést szenvedett, de bízik benne, hogy részt vehet a téli olimpián.

A női alpesi sízők világkupa-sorozatának szuperóriás-műlesikló versenyén a lesiklásban a korábbi győztes olasz Sofia Goggia ezúttal is harcban volt dobogós helyezésért, de az olasz versenyző hatalmasat bukott - olvasható a TMZ oldalán.

Kis híján a nyakát törte a versenyzőForrás: --NBCSPORTS Twitter

Az olasz síelő elvesztette az egyensúlyást az egyik kanyarban, és a baleset közben a fejére esett, csak pár centin múlt, hogy nem történt igazi tragédia.

Goggia a saját lábán, lécen jött le a pályán, később azonban térdsérülése miatt sántikálva, kísérőire támaszkodva hagyta el a versenyhelyszínt.Később az olasz szervezők közleményt adtak ki, mely szerinrehabilitációt és bízik benne, hogy részt tud majd venni a kevesebb mint két múlva kezdődő pekingi téli olimpián. Sofia Goggia mai bukása során kificamította bal térdét, részleges sérülést szenvedett a 2013-ban operált keresztszalagjában, továbbá kis törést a sípcsontján és egy izom-ín-sérülést is - olvasható a közleményben.

Ajánlataink