Megvan a Denver Broncos új vezetőedzője

Kansas City Chiefs v Denver Broncos GettyImageRank2 People SPORT HORIZONTAL Full Length American Football - Sport USA Throwing Playing Field STADIUM Denver One Person Passing - Sport POLITICS Incidental People Photography Quarterback Kansas City Chiefs NF
DENVER, CO - NOVEMBER 15: Quarterback Brock Osweiler #17 of the Denver Broncos throws a pass during the third quarter against the Kansas City Chiefs at Sports Authority Field Field at Mile High on November 15, 2015 in Denver, Colorado. The Chiefs defeated the Broncos 29-13. Osweiler replaced Peyton Manning in the third quarter. Justin Edmonds/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nathaniel Hackett lett a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Denver Broncos új vezetőedzője.

A 42 éves tréner korábban a Buffalo Billsnél és a Jacksonville Jaguarsnél volt támadókoordinátor, az elmúlt három szezonban pedig a Green Bay Packersnél is ezt a pozíciót töltötte be.

George Paton, a Broncos általános igazgatója tíz jelöltet hallgatott meg döntése előtt, szakértők szerint azért esett a fiatal szakemberre a választása, mert így van esély arra, hogy a Green Baytől várhatóan távozó irányító, a háromszor az idény legértékesebb játékosának választott és a díjra ezúttal is esélyes Aaron Rodgerst, továbbá az egyik legjobb elkapóját, a szabadügynökké váló Davante Adamset is meg tudja szerezni a klub.

A Denver Broncos a remények szerint így értékes embereket szerezhet Forrás: AFP/2015 Getty Images/Justin Edmonds

A Broncostól három idényt követően a mostani alapszakasz után menesztették Vic Fangiót, akivel 19 győzelmet aratott és 30 vereséget szenvedett el a csapat.

A Broncos 2016-ban Super Bowlt nyert, ám a legendás irányító Peyton Manning visszavonulása óta sorozatban hatszor maradt le a rájátszásról, ráadásul ebben az időszakban már tíz irányítója volt.