Elképesztő: Két tökéletes kört dobott egy este alatt a darts botrányhőse - videó

European Darts Championship Sports DARTS EM PDC EUROPEAN CHAMPIONSHIP Dart Jubilation Welsh Facial expression
Gerwyn Price nem rejti el az érzelmeit
Vágólapra másolva!
Gerwyn Price fantasztikus teljesítményt bemutatva két kilencnyilast is dobott Belfastban a darts Premier League csütörtök esti állomásán.

A 2021-es világbajnok walesi versenyző egészen elképesztő átlagokkal nyerte meg a rangos sorozat harmadik állomását. A Michael Smith elleni negyeddöntőjét úgy nyerte meg 6-3-ra, hogy közben 108.54-es átlagot ért el és a lehető legmagasabb, 170-es kiszállóval biztosította a helyét az elődöntőben.

Ezután jött a Michael Van Gerwen elleni meccse a legjobb négy között, amelyen 2-2 után kilencnyilast dobott. A körátlaga ennek a tökéletes játéknak is köszönhetően megint az egekben volt, 108.90-es átlaggal 6-5-re múlta felül holland riválisát.

Price teljesítményéről mindent elmond, hogy Van Gerwennek a 106.48-as átlag sem volt elég a győzelemhez. Majd jött a James Wade elleni döntő, ahol megint letett az asztalra egy tökéletes leget.

A finálét végül 6-4-re nyerte meg, a sorsdöntő összecsapáson 105.32-es átlaggal zárva. Sikerével Price feljött a Premier League második helyére, de még nagyon az elején járunk az összesen 16 állomásás szériának.