Vágólapra másolva!
A Hungarian Darts Show szervezői bejelentették, hogy a tizenhatszoros világbajnok, Phil „The Power" Taylor is tábla elé áll május 17-én.

Az már korábban kiderült, hogy Fallon Sherrock, Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld és Wayne Mardle részt vesz majd májusban az MVM Dome-ban zajló Hungarian Darts Show-n, most pedig újabb legendás alak látogatása vált biztossá. Mindezt a Sport TV a Sport TV Mai helyzet című műsorában jelentette be Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd, illetve a Darts Event Kft. ügyvezetője, Takács Péter.

Magyarországra látogat a darts elsőszámú ikonja Forrás: AFP/Tolga Akmen

"Többször be volt már tervezve ez a történet, de sajnos nagyon sok hátráltató tényező közbejött. Azonban ezek most szerencsére elhárultak, és

Magyarországon köszönthetjük majd a Hungarian Darts Show keretein belül a 16-szoros világbajnok Phil Taylort,

aki önmagában egy ikon a sportágon belül. Sokan kérdezik, őt kihez hasonlíthatjuk? Ha más sportágakat nézünk, akkor Muhammad Ali a bokszban, Michael Jordan a kosárlabdában, körülbelül ezeket a hasonlatokat tudnám mondani, de annyira unikális figura a dartsban, hogy még talán hasonlítani is nehéz valakihez" - mondta a Sport TV szakkomentátora, Vereczkey Lajos, aki a rendezvény szervezésében is részt vesz.