Hihetetlen: a 16-szoros világbajnok Phil Taylor is indul a Hungarian Darts Show-n

Phil Taylor, darts
English professional darts player, Phil Taylor gestures to his supporters after losing to English professional darts player, Rob Cross at the PDC World Darts Championship 2018 final game in London on January 1, 2018. Debutant Rob Cross stunned 16-time world champion Phil Taylor in the World Championship final on January 1, 1018, after beating him 7-2. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND Tolga Akmen / Tolga Akmen
Vágólapra másolva!
Az angol Phil Taylor is indul a Hungarian Darts Show-n. A május 17-i gála szervezői bejelentették: sikerült megállapodni a 16-szoros világbajnokkal.

Phil Taylor a sportág legnagyobb alakjának számít, azon kevés játékosok egyike, akik mind a két szervezetnél (BDO, PDC) világbajnoki címet tudtak szerezni.

Az már korábban eldőlt, hogy a korábbi világbajnokok, Gerwyn Price, Raymond van Barneveld és Michael van Gerwen mellett a legjobbnak tartott női játékos, Fallon Sherrock, továbbá a sportág egy másik korábbi legendás alakja, Wayne Mardle is ott lesz a budapesti gálán.

Phil Taylor is ott lesz Budapesten Forrás: AFP/Tolga Akmen

A show-n a jelen és a közelmúlt világsztárjai küzdenek majd egymással és magyar sportolókkal, hírességekkel, akiket később jelentenek be a szervezők. Jegyeket a dartsevent.com oldalon lehet vásárolni.

A májusi versenyt követően ősszel ismét rangos dartsos eseménynek ad otthont Budapest, ugyanis szeptember 2-4-én a magyar főváros ismét a European Tour egyik állomása lesz.