Társoldalunk:

A macskája jelezte a magyar paralimpiai bajnoknak, hogy babát vár

2022.04.19. 10:46

Csodálatos hírt osztott meg a napokban Illés Fanni, paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, ugyanos a párjával, Szabó Álmossal kisbabát várnak. A kismama elárulta, ki tudta először, hogy gyermeket vár.

Illés Fanni paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó a napokban jelentette be, hogy édesanya lesz. Fanni a hirado.hu-nak elárulta, először a húgát hívta fel, amikor megtudta, hogy édesanya lesz, azonban mégsem ő volt a legelső, aki tudta, hogy Fanni babát vár.

„Az egyik cicám, Csík miatt vettem tesztet. Amúgy is nagyon ki szokta mutatni a szeretetét, viszont akkor és ott, ahogy érezte rajtam a változást, onnantól le se szállt rólam, ezt furcsálltam, így csináltam egy tesztet" – árulta el.

„Amikor Álmosnak mondtam el, rendesen készültem, megadtam a módját. Csináltam egy kis levelet, amiben úgy írtam mintha a kisbaba beszélne hozzá, a teszteket és egy cumit is belecsomagoltam egy kis dobozba, és ő azt bontotta ki. Anyukáméknak vettem egy kisbaba ruhát, és az alá rejtettem a tesztet. A többieknek pedig az ultrahang képet mutattam meg".

Illés Fanni elárulta, terhessége hatodik hónapjában van, így párjával nyárra, júliusra várják gyermeküket. Szerencsére minden a terv szerint alakul, a baba is jól van, Fanni is remekül érzi magát.