Vágólapra másolva!
Szilágyi Liliána testvére, a 18 éves Gerda a közösségi oldalán közzétett fotóval cáfolta, hogy az édesapja, Szilágyi Zoltán és a nagyapja, az olimpiai bajnok Gyarmati Dezső összeverekedtek volna.

Szilágyi Liliána 2021 végén állt a nyilvánosság elé, amikor közösségi oldalán több hosszú posztban tárta fel az apja és korábbi edzője, Szilágyi Zoltán által folytatott testi és lelki agressziót.

Szilágyi Liliána megrendítő vallomást tett édesapjáról Fotó: Mudra László - Origo

Az ifjúsági olimpiai bajnok a múlt héten hosszú interjút adott Kadarkai Endrének, amelyben elmondta, hogy nagyapja, a vízilabda-játékosként háromszoros, szövetségi kapitányként egyszeres olimpiai bajnok Gyarmati Dezső többször is próbálta őt megvédeni, ami nem egyszer tettlegességig fajuló vitákhoz vezetett Szilágyi Zoltánnal.

- mondta Szilágyi Liliána.

Azonban a történet itt nem állt meg, ugyanis Szilágyi Liliána húga, a 18 éves Gerda a közösségi oldalán reagált testvére vádjaira, és megosztott egy képet egy óráról, amelyet húsz évvel ezelőtt Gyarmati Dezső ajándékozott unokái édesapjának, Szilágyi Zoltánnak.

„Az órán lévő véset: Lilukáért és mindenért. Margit, Dezső 2002. december 24.' Ezt nagymamám és nagypapám adta apukámnak 2002 decemberében..." – írja Szilágyi Gerda, aki minden bizonnyal ezzel kívánja cáfolni testvére állítását a két férfi közötti erőszakról.